Katon pesu
Mäntsälä

ONKO KATOLLASI SAMMALTA?
TILAA KATON PESU MEILTÄ!

Kokenut henkilökuntamme toteuttaa katon pesut kaikkii kohteisiin Mäntsälässä ja ympäristökunnissa. Katon pesut suoritamme niin pelti-, tiili- ja mineriittikattoihin. Käytössämme on kunnon kalusto ja henkilönostin, jonka avulla kattopesut onnistuvat korkeisiin ja haastaviinkin kohteisiin. Ensiluokkaiset pesuaineet varmistavat laadukkaan ja suojaavan lopputuloksen.

KATON PESU - HUOLTAA NOPEASTI JA VAIVATTOMASTI

Säännöllinen katon pesu ja huolto pitää kattosi kauniina ja katon elinkaaresta saadaan maksimaalinen hyöty. Katto altistuu Suomessa kovalle kuormitukselle, jo pelkästään vaihtelevan sään johdosta. Lisäksi sinne kertyy helposti erilaista roskaa, epäpuhtauksia ja kasvustoa, kuten sammalta, joka tulee poistaa säännöllisesti jotta suurempia vaurioita ei ehdi syntyä.

Katon pesu on siis järkevä ja kustannustehokas katon kaunistaja, joka varmistaa ettet tarvitse kattoremonttia vielä pitkään aikaan. Katon pesu kannattaa jättää ammattilaiselle, joka liikkuu katolla tottuneesti, ja jolla on korkealuokkaiset pesuaineet käytössään.

Olisiko aika tilata katon pesu jo tänään? Ota yhteyttä, tulemme Mäntsälän seudulla paikalle arvioimaan katon pesun ja käsittelyn tarpeen.

Toteutamme myös katon maalaukset ja pinnoitukset.

PYYDÄ TARJOUS KATON PESUSTA HETI »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste