Katon maalaus
Mäntsälä

KATON MAALAUKSET
KOTIMAISENA TAKUUTYÖNÄ

Katon maalaus on usein loistava valinta, ennen katon suurempaa remonttia, ja laadukas kattomaalaus pidentää sen elinkaarta huomattavasti. Suomessa neljä vuodenaikaa ja vaihteleva sää kuormittaa kattoa, ja siksi katteen suojaus on ensiarvoisen tärkeää. Katon maalauksen kustannus on kokonaisvaltaisesta kattoremontista vain pieni murto-osa, joten niin kauan kun kattorakenne on kunnossa, on katon maalaus paras vaihtoehto.

Mikäli katossa on pintaruostetta, maali hilseilee tai sävy on himmentynyt kannattaa katon maalaus toteuttaa. Tulemme mielellämme paikan päälle arvioimaan katon kunnon ja annamme teille ehdotuksen katon maalauksesta ja huollosta. Käytämme aina ensiluokkaisia tuotteita ja oikeaoppista tekniikkaa katon kunnostuksessa. Ota yhteyttä kattokonkareihimme.

KUNTOKARTOITUS ON ENSIMMÄINEN ASKEL KATON MAALAUKSESSA

Kotimaisen työn kattokonkarimme saapuvat aina ensin paikan päälle, arvioidakseen katon maalaus ja huoltotarpeet. Huolellisen kartoituksen perusteella annamme ehdotuksemme ja aloitamme huoltotoimet. Katon maalauksen ensimmäinen osuus on puhdistaa lika ja kasvusto katteen pinnasta. Mahdolliset vuotokohdat paikataan, hilseilevä ja kupliva maali, sekä pintaruoste poistetaan. Katon maalaus toteutetaan oikeaoppisesti, laadusta tinkimättä, aina parhaita tuotteita ja välineitä käyttäen. Työn päätteeksi tarkistamme katon maalauksen, ja toteutamme mahdollisen pinnoituksen ja saumauksen. Meiltä saat myös kattoturvatuotteet ja vesikourut asennettuna.

Tiesitkö, että toteutamme myös katon pesut Mäntsälän seudulla.

TILAA KATON MAALAUS MEILTÄ »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste